Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече
 
Atol.bg - Съученици и Приятели
 
Животът е театър, Sibir.bg e твоята сцена!
 
 
  реклама
 
Вход
 
 
 
 
 
 
  Регистрирай се
 
  Забравена парола
 
  Какво е Atol.bg?
 
 
В Atol.bg
 
 
     
 
 
     
 
 
 
     
 
 
 
Извън Atol.bg
 
  кликни & хапни  
 
 
 
 
 
 
  Йога
  Бойно изкуство
  ImperiaOnline
  БГ ТОП 100
   
Помощ
 
Регистрация и вход в системата - Основна информация
 
 
В поле "Потребителско име" попълвате името, с което ще влизате в бъдеще в системата. Полето задължително трябва да се попълни, като позволява само латински букви и арабски цифри.
 
В полета "Парола" и "Потвърдете паролата" попълвате паролата, с която ще влизате в бъдеще в системата. Полетата задължително трябва да се попълнят, като позволява кирилица, латиница и всички знаци от клавиятурата. Желателно е паролата да съдържа поне 6 символа, да е буквеноцифрена комбинация и да съдържа поне един специален знак /spa34?/.
 
В полета "Име" и "Фамилия" попълвате собствените си имена. Полетата са задължителни за попълване. Максималният брой символи за всяко от тези полета е 20 символа.
 
В поле "е-мейл" попълвате е-мейла си. Полето е задължително за попълване. Максималният брой символи за "е-мейл" е 55 символа. Формата на е-мейла трабва да е "name@name.com". Подържаните разширения са com, net, org, bg, co.uk.
Важно е да оставите валиден е-мейл, защото на него ще получавате уведомяване за получени съобщения и при необходимост "Потребителско име" и "Парола".
 
В поле "Страна" попълвате държавате в която живеете в момента. Полето е задължително за попълване. Ако попълните "България" ще имате възможност да избирате полето Град от готов списък. Ако изберете страна различна от Българиа, ще се се появи поле в което да попълните града, в който живеете.
 
В полета "Рождена дата" попълвате датата на която сте родени. В сайта могже да се регистрира всеки, който е навършил 14 години или навършва 14 години текущата година.
 
В поле "Вие сте" попълвате вашият пол. От попълването на това поле зависи къде ще се показвате при търсене.
   
 
   
реклама
 
  реклама
 
Design: Design Picnic Studio
 
 
  Контакти |  За реклама |  Линк към нас |  Права и задължения |  Помощ |  Услуги |  Декларация за поверителност Copyright © 2004-2014 Atol.bg