Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече
 
Atol.bg - Съученици и Приятели
 
Sibir.bg- нова страница в живота ти
 
 
  реклама
 
Вход
 
 
 
 
 
 
  Регистрирай се
 
  Забравена парола
 
  Какво е Atol.bg?
 
 
В Atol.bg
 
 
     
 
 
     
 
 
 
     
 
 
 
Извън Atol.bg
 
  кликни & хапни  
 
 
 
 
 
 
  Йога
  Бойно изкуство
  ImperiaOnline
  БГ ТОП 100
   
Помощ
 
Контакт с другите потребители - Получени съобщения
 
 
В "Лични съобщения"->"Получени съобщения" получавате всички съобщения, които Ви изпращат останалите потребители на системата и може да ги прочетете ако сте активирали услугата Атол Премиум.
За да прочетете съобщението натиснете върху темата му. Отваря се страница, в която се изписва пълният текст на съобщението. В нея от бутона "Отговори" имате възможност да изпратите отговор на писмото, а чрез "Изтрий" изтривате съобщението. За да го преместите в папка използвайте меню "Премести в папка" и бутона "ОК"
За да изтриете едно или повече съобщения от "Лични съобщения"->"Получени съобщения" ги маркирайте и натиснете "Изтрий". Съобщенията ще се преместят в папка "Кошче", и ще бъдат изтрити когато натиснете "Изход".
За да преместите едно или повече съобщения ги маркирайте и използвайте меню "Премести в папка" и бутона "ОК".
Всички непрочетени /нови/ съобщения са болдирани, а всички системани съобщения са със специален цвят, различен от цвета на съобщенията изпращани от другите потребители.
Общият брой на получените съобщения, които можете да съхранявате във всички папки е 250.
   
 
   
реклама
 
  реклама
 
Design: Design Picnic Studio
 
 
  Контакти |  За реклама |  Линк към нас |  Права и задължения |  Помощ |  Услуги |  Декларация за поверителност Copyright © 2004-2014 Atol.bg