Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече
 
Atol.bg - Съученици и Приятели
 
Животът е театър, Sibir.bg e твоята сцена!
 
 
  реклама
 
Вход
 
 
 
 
 
 
  Регистрирай се
 
  Забравена парола
 
  Какво е Atol.bg?
 
 
В Atol.bg
 
 
     
 
 
     
 
 
 
     
 
 
 
Извън Atol.bg
 
  кликни & хапни  
 
 
 
 
 
 
  Йога
  Бойно изкуство
  ImperiaOnline
  БГ ТОП 100
   
Помощ
 
Атол Премиум - Плащане чрез дебитна карта през ePay
 
 
За да активирате услугата Атол Премиум, чрез дебитна карта е небходимо първо да изберете период, за който желаете да активна услугата. Можете да изберете една или две години, като цените съотверно са 14.99. и 19.99. След като изберете период, натиснете бутона "Продължи". На страницата, която ще се зареди, попълнете полетата "Име", "Фамилия" и "КИН". Ако желаете, да получите фактура, изберете "Желая да получа фактура по пощата" и попълнете и останалите полета /ЕГН, Град, Адрес, Пощенски код/. За получаване на фактура се заплаща 2 лв. допълнително. Натиснете бутона "Потвърди". Системата ще изпрати заявката Ви в ePay и ще Ви зареди страницата за вход в системата на ePay. За да извършите плащането, е необходимо да влезете в системата на ePay и да потвърдите чакащата заявка. Няколко минути след потвърждаването на плащането от ваша страна нашата система автоматично ще активира услугата Атол Премиум за избраният от ваш период и ще можете да четете личните си съобщения.
 
Какво е КИН? Как да получа КИН номер?
 
 
КИН номер е номер, който получавате от системата на ePay, когато регистрирате там своята дебитна карта. Той се използва като код за да правите разплащания в интернет с дебитната си карта. За сигурност КИН номера е коренно различен от ПИН номера на картата, който трябва да знаете само Вие и с който теглите парични суми от банкомат. За да получите КИН номер, е необходимо да регистрирате дебитната карта в сайта на ePay.

За да извършите успешни разплащания с дебитна карта, е необходимо през банкомат да включите опция на картата за интернет разплащания.
 
Как да активирам услугата?
   
 
   
реклама
 
  реклама
 
Design: Design Picnic Studio
 
 
  Контакти |  За реклама |  Линк към нас |  Права и задължения |  Помощ |  Услуги |  Декларация за поверителност Copyright © 2004-2014 Atol.bg