Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече
 
Atol.bg - Съученици и Приятели
 
Sibir.bg- нова страница в живота ти
 
 
  реклама
 
Вход
 
 
 
 
 
 
  Регистрирай се
 
  Забравена парола
 
  Какво е Atol.bg?
 
 
В Atol.bg
 
 
     
 
 
     
 
 
 
     
 
 
 
Извън Atol.bg
 
  кликни & хапни  
 
 
 
 
 
 
  Йога
  Бойно изкуство
  ImperiaOnline
  БГ ТОП 100
   
Какво е Атол
 
Atol.bg е създаден в края на август 2004г. и предлага уникална услуга за българския интренет - за първи път е създаден сайт за търсене на стари съученици, приятели и познати.Услугата е предназначена за всички хора в България желaещи да открият и възстановят връзките и контактите със своите бивши съученици и стари приятели.
Регистрацията и търсенето в сайта са безплатни и се осъществява по вид образование: основно, средно и висше. Бързо и лесно всеки българин може да се регистрира, като е достатъчно да попълни учебното заведение, града и годината на завършване. Благодарение на усилията на екипа създал atol.bg са въведени максимален брой училища от цялатa страна.
Екипа на Аtol.bg се надява по този начин да създаде една пълна информационна система, която да спомогне за по-добрата комуникация и връзка между хората в България.
   
реклама
 
  реклама
 
Design: Design Picnic Studio
 
 
  Контакти |  За реклама |  Линк към нас |  Права и задължения |  Помощ |  Услуги |  Декларация за поверителност Copyright © 2004-2014 Atol.bg