Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече
 
Atol.bg - Съученици и Приятели
 
Няма с кого да споделиш? Ела в Sibir.bg
 
 
  реклама
 
Вход
 
 
 
 
 
 
  Регистрирай се
 
  Забравена парола
 
  Какво е Atol.bg?
 
 
В Atol.bg
 
 
     
 
 
     
 
 
 
     
 
 
 
Извън Atol.bg
 
  кликни & хапни  
 
 
 
 
 
 
  Йога
  Бойно изкуство
  ImperiaOnline
  БГ ТОП 100
   
Права и задължения
 
Изявление за ползването на услугите на Atol.bg
 
 
 
 
 
За използването на нашите услуги вие трябва да ни предоставите определена информация. Ето защо е необходимо да се запознаете с условията за използването на услугите, предоставяни от Atol.bg. Вие трябва да сте завършили минимум основно образование. Регистрацията и използване съдържанието на този сайт от лица под 14 год. е строго забранено.
 
 
 
Информацията, която ни предоставяте е надеждно защитена. Ние събираме лична информация, която се съхранява на компютър. Чрез това изявление вие изразявате вашето желание да ни дадете тази информация, за да попълните вашия личен профил. Вие се съгласявате да поддържате съдържанието на вашият профил в съответствие с условията в този сайт.
 
 
 
Всеки потребител на Atol.bg трябва да се регистрира, като попълни регистрационната форма, в която оставя посоченият тип информация. При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна, вярна и пълна информация за себе си, както и да я подновявате своевременно така, че да я запазвате точна, вярна и пълна. При невярна, неточна и непълна информация, Вие заявявате че сте напълно отговорен. Чрез регистрационната форма събираме следният тип информация:
 • персонална: възраст, пол интереси на регистрирания
 • неперсонална: браузърът койото ползвате, URL и др.
Използваме тази информация, за да Ви предоставим нашите услуги, като в никакъв случай ние няма да я предадем на трета страна. Част от тази информация се публикува с вашето съгласие в профилът Ви, който е изложен публично на Atol.bg. Съгласявате се част от информцията да бъде използвана за маркетингови и статически цели от Atol.bg, което означава и получаването на търговска информация от Atol.bg на емейл адреса попълнен при регистрация.
При регистирането Вие въвеждате потребителско име и парола, като сте изцяло отговорен за тяхното ползване, както и поемате отговорност, ако ги предоставите на трета страна. Ако има съмнения за това, че вашият акаунт се използва от трета страна без ваше разрешение вие може да промените паролата за дотстъп. Вие сте отговорен за поддържането на конфиденциалност на вашето потребителско име и парола и за всички действия произтичащи от вашата регистрация.
При вашата регистрация ние изискваме достатъчно информация за да проверим вашите години. Ставайки членове вие гарантирате, че сте не по-малки от 14 години. Въпреки това ние не гарантираме, че всички ползватели на нашата услуга са по големи от 14 години. Членове, които са под изискуемият минимум носят отговорност за своите дейстовия.
 
 
 
Като потребител на нашите услуги с Вашата регистрация се съгласявате, че:
 1. Сте отговорен за съдържанието на информацията, която публикувате за себе си или предоставяте от свое име на другите членове на Atol.bg.
 2. Няма да предавате информация, която е обидна, неприлична, сексуално ориентирана, заплашителна, нападателна, расово ориентирана, незаконнни материали или всякакви материали, които съдържат елементи на насилие към другата страна. Моля, уведомете ни ако установите нарушаване на тези условия. Вие няма да насилвате и преследвате потребителите на нашата услуга.
 3. Ще използвате услугите ни по начин, който отговаря на законите в нашата страна. Заявявате, че няма да поставяте във вашият профил, никакви адреси, телефони, имена, урл, емаил адреси, сексуални референции или каквито и да били сексуални предложения към трета страна и че няма да изпращате снимки и фотографии или други изображения, които са порнографски материали както и няма да изнасяте персонална информация.
 4. Вие няма да се представяте за друго лице
 5. Вие няма да се обвързвате с реклами или обяви, на останалите членове на Atol.bg, да купувате или продавате продукти/услуги чрез нашите услуги. Вие няма да изпращате спамове, джънк и меил на останалите членове.
 6. Няма да събирате лична информация за останалите членове, както и за комерсиални цели без тяхното изрично съгласие.
 7. Вие няма да изпращате, дистрибутирате каквито и да било материали защитени от авторско право, търговски марки и друга такава информация без изричното съгласие от притежателят на тези материали.
 8. Вие няма да се намесвате и разрушавате услугите предоставяни от Atol.bg или сървъра или мрежата свързана със сървъра или сайта.
 9. Вие няма да изпращата пренасяте или дистрибутирате каквито и да били материали които съдържат софтуерен вирус или други компютърни кодове, файлове, програми настроени да проникват, разрушават или ограничават функционирането на компютърният софтуеар или хардуеар. Моля уведомете ни, ако сте свидетел на такива противозаконни действия.
 10. Няма да преправяте заглавия, няма да обработвате каквато и да била част от Atol.bg без нашето изрично съгласие.
 11. Вие лично сте отговорен за своите взаимоотношения с останалите членове на Atol.bg. Atol.bg запазва правото, но не и задължение да наблюдава разговорите между вас и останалите членове.
 12. Вие се задължавате да се защитавате и да ни държите информирани за всички загуби, щети, отговорности които възникват директно или недиректно от или извън това споразумение. Давате съгласие, че няма да изпращате на нас и на други членове материали нарушаващи авторските права, търговски марки, търговски тайни или други форми на интлектуалната собственост или други права на трети страни.
Ние заявяваме че:
 1. Всички изявления от Ваша страна са без наша подкрепа
 2. Ние не сме отговорни за щети или нараняване, в следствие на информацията, която ние и вие помествате в нашият сайт
 3. Atol.bg запазва правото, но не и задължението да наблюдава материалите изпращани чрез сървъра. Atol.bg има правото, но не и задължението да премахва материали считани, че престтавляват форма на насилие срещу някои от членовете.
 4. Ние не гарантираме за полезност и пълнота на информацията, която е поместена в Atol.bg, както и няма да носим отговорност за щети и вреди в резултат на това, че някой от потребителите ни се е доверил на тази инфромация или друго съдържание поставено на сайта или предадена от друга страна
 5. Възможно е някои от членовете и нечленове на Atol.bg да превеждат някакви материали на сървъра и вие да бъдете намесени без ваше желание. Възможно е да се получи информация за вас чрез използването на сървъра и тя да се използва срещу вас. За това Atol.bg не е отговорен за изпозването на личната информация, която вие избирате да разкриете. Моля внимателно избирайте какъв тип информация поставяте на сървъра.
 
 
 
Опциите, съветите, изявленията или друга информация съдържана на нашият сайт не може да бъде копирана.
 
 
 
Atol.bg може да съдържа линкове към други страници извън сайта или Интернет ресурси. Ние не контролираме съдържанието им, както и не сме отговорни за съдържанието, продуктите, услугите или информацията намираща се в тези линкове.
 
 
 
Логото, съдържанието и oстаналите елементи на сайта са изключителна собственост на Atol.bg. Вие се задължавате да не копирате, модифицирате, публикувате, предавате, изнасяте, продавате каквато и да била информация обект на авторко право.
 
 
 
Atol.bg няма да е отговорен за случайни събития, последици или недиректни щети (вкл. Но не и ограничаващо вреди от загуба на информация, загба на програми и др.). Atol.bg не е оговорен за всякакви топографски грешки.
 
 
 
Всички промени които извършваме ще бъдат оповестявани чрез поблукуване на сайта или предоставяне на електронна поща. Ние запазваме правото се да:
 1. Променяме съдържаннието и усовията на това изявление
 2. Да променяме съдържанието на сайта
 3. Да премахваме линкове без предварително предупреждение
 4. Да премахваме обяви на потребители след изтичане на определения срок или в случай, че считаме че предложената информация не отговаря на условията по-горе
 
Горе
 
 

   
реклама
 
  реклама
 
Design: Design Picnic Studio
 
 
  Контакти |  За реклама |  Линк към нас |  Права и задължения |  Помощ |  Услуги |  Декларация за поверителност Copyright © 2004-2014 Atol.bg